Ydelser

Ydelser

DAGLIGT BOGHOLDERI

Jeg sørger for at dit regnskab er “up to date”, hvad angår købs- og kreditorfaktura og bilag generelt. Jeg kan også undervise i brugen af de muligheder teknologien giver os angående regnskabsførsel.

AFSTEMNINGER

Jeg sørger for at din bank stemmer med regnskabsprogrammet. Hvis du har andre konti der skal afstemmes, f.eks. mellemregningskonto, lønkonto, udlægskonto mv., kan det også lade sig gøre.

PENGESTRØMS-OPGØRELSE

Den kan vise dig, om du løbende har penge til at betale dine kreditorer, eller om der skal gøres noget. Jeg kan udforme en sådan for din virksomhed, så du får et bedre overblik over din økonomi. Som jeg hørte til et foredrag: “Cash Flow Is More Important Than Your Mother”

MOMSREGNSKAB

Jeg kan udforme et momsregnskab for din virksomhed, og i samme ombæring indberette tallene til SKAT. Herunder kan jeg sørge for, at du får de penge tilbage, som du har ret til.

KLARGØRING TIL REVISION

Har du behov for at få opstillet et regnskab i forbindelse med revision, eller har du et lager, der skal passe med renskabsprogrammet, eller er der andet i forbindelse med en kommende revision der trykker? Jeg kan hjælpe med at gøre din regning til revisionen mindre, da jeg kan gøre alt forarbejdet, til en brøkdel af prisen.

UDTRÆK AF ØKONOMISYSTEMET

Har du brug for et udtræk af dit økonomisystem, der f.eks viser hvor meget du har købt eller solgt inden for en given periode. Det kan jeg hjælpe med, du skal bare kontakte mig, så finder vi ud af det.

BUSINESS INTELLIGENCE

En fortsættelse af sidste punkt, hvor jeg f.eks. sætter udtrækket op imod data fra en anden kilde, og gør det forståeligt for personer uden regnskabsmæssig baggrund. Kontakt mig endelig, for at vi kan finde ud af hvad du har behov for.